LADATTAVAT

Show / hide

Onko Duracell Rechargeable paristot tyhjennettävä täysin ennen niiden lataamista uudelleen?

Duracell-paristot eivät kärsi ns. muisti-ilmiöstä, joten niiden lataamisessa ei ole ongelmia, vaikka ne eivät olisikaan täysin tyhjiä.

Show / hide

Voiko Duracellin uudelleenladattavat paristot ladata missä tahansa laturissa?

Kyllä, kaikissa latureissa, mutta Duracellin latureita suositellaan, koska ne ovat markkinoiden turvallisimpia.

Show / hide

Missä laitteissa ei tulisi käyttää uudelleenladattavia paristoja?

Voit käyttää ladattavia paristoja missä tahansa laitteessa, jossa normaalisti käyttäisit alkaliparistoa, ellei laitteen valmistaja ole toisin ilmoittanut. Minkäänlaisia häiriöitä aiheuttavia vaikutuksia ei ole käytettäessä ladattavaa paristoa muiden tuotemerkkien paristojen kanssa.

Show / hide

Voiko Duracellin uudelleenladattavat paristot ladata missä tahansa laturissa?

Kyllä, kaikissa latureissa, mutta Duracellin latureita suositellaan, koska ne ovat markkinoiden turvallisimpia.

Show / hide

Voiko Duracellin uudelleenladattavia paristoja käyttää laitteessani?

Kyllä. Kunhan varmistat, että paristo on oikean kokoinen, voit käyttää Duracellin uudelleenladattavia paristoja missä tahansa laitteessa. Duracell suosittelee kuitenkin tutustumaan laitteen käyttöoppaassa oleviin yhteensopivuutta koskeviin tietoihin. Uudelleenladattavat paristot sopivat parhaiten keskikulutuksen ja paljon tehoa vaativille laitteille – toisin sanoen sellaiset laitteet, kuten digitaalikamerat tai langattomat peliohjaimet, joiden alkaliparistot yleensä kuluvat nopeasti.