PARISTOT

Show / hide

Miksi Duracell-kuulolaiteparistot ovat erilaisia verrattuina muihin kuulolaiteparistoihin?

Duracell-kuulolaiteparistot ovat helppokäyttöisiä, ne toimitetaan kätevässä muovirasiassa ja niissä on ylimääräinen pitkä kieleke helppoa asennusta varten laitteeseen.

Show / hide

Voinko käyttää Plus Power -paristoja kaikissa laitteissa?

Duracell Plus Power -paristot antavat luotettavan toiminnan kaikissa laitteissasi.

Show / hide

Onko Duracell Ultra Power -paristoissa edelleen POWERCHECK™?

Kyllä, kaikissa Duracell Ultra Power -paristoissa on POWERCHECK™, lukuunottamatta 9V-paristoja. POWERCHECK™ on integroitu mittari, joka kertoo, kuinka paljon energiaa paristossa on jäljellä.

Show / hide

Mikä on paras alkaliparisto suorituskyvyn kannalta Duracellin tuotevalikoimassa?

Duracellin Ultra Power on parhain ja pitkäkestoisin paristo kaikille laitteille.