YLEISTÄ

Show / hide

Millä tavalla paristot tulee hävittää?

Kaikki paristot on kierrätettävä. Paristoja ei saa hävittää talousjätteen mukana, vaan ne on vietävä paristojen kierrätyspisteisiin.

Show / hide

Voinko ladata muun merkkisiä paristoja Duracellin latureilla?

Kyllä, Duracellin laturit lataavat muitakin uudelleenladattavia NiMH-paristoja. Kuitenkin Duracell ei voi taata muiden paristomerkkien laatua, turvallisuutta tai tehoa, joten Duracellin paristojen käyttäminen on suositeltavaa.

Show / hide

Voiko alkaliparistoja ladata uudelleen?

Vain paristoja, joissa on erityinen merkintä ”ladattava/rechargeable”, voidaan ladata uudelleen. Mikäli yrität ladata kertakäyttöistä paristoa uudelleen, se voi johtaa rikkoutumiseen tai vuotoon. Suosittelemme Duracell Recharge Plus- tai Ultra- paristojen käyttöä. Niitä voidaan ladata uudelleen satoja kertoja meidän latureillamme.

Show / hide

Onko sillä merkitystä, millaista paristoa käytän omassa laitteessani?

Valitse aina laitteen paristo tai paristot valmistajan määrittelemän koon ja tyypin mukaan. Alkaliparistot ovat usein suositeltavia parhaimman tehon suhteen, koska sinkkihiiliparistoilla on huonompi kestoaika ja laitteet eivät välttämättä toimi oikein, jos sinkkihiiliparistoja käytetään.

Show / hide

Voinko käyttää samaan aikaan vanhoja ja uusia paristoja?

Älä käytä laitteessa yhtä aikaa vanhoja ja uusia paristoja. Näin tekemällä yleinen teho vähentyy ja voi aiheuttaa pariston vuotamista tai rikkoutumista. Suosittelemme korvaamaan kaikki laitteen sisällä olevat paristot kerralla.