Turvallisempi ja helpompi arki

Henkilökohtaiset
ja kodin laitteet

Voit luottaa kodin turvallisuudessa Duracellin paristojen kestävyyteen ja laatuun. Kun käytät palovaroittimessa Duracellin Ultra -paristoja, voit luottaa niiden kestävyyteen. Duracell-paristot ovat erinomainen valinta laitteisiin, joiden paristoja et halua tarkistaa ja vaihtaa usein, kuten palovaroittimiin ja rannekelloihin. Joten kun on aika vaihtaa kellon paristo, valitse luotettava ja tehokas Duracell-paristo.

POWERED BY DURACELL

Plus

TEHOKASTA SUORITUSKYKYÄ LAITTEISIIN

Voit luottaa Duracell Plus -paristoon, oli kyseessä sitten auton turvallisuus tai TV:n katselu. Duracell Plus -paristot ovat luotettavia ja pitkäkestoisia, joten ne ovat täydellinen valinta päivittäisessä käytössä oleviin laitteisiin, kuten auton varashälyttimeen tai TV:n kaukosäätimeen.

LISÄTIETOJA

Battery 101

PERUSTIETOA PARISTOISTA

Monet ihmiset käyttävät paristoja joka päivä, joten on hyvä tietää muutamia perusasioita niistä. Oppaastamme selviää niin paristojen kemiallinen koostumus kuin niiden kierrätystavat. Opit uutta paristojen käytöstä, säilytyksestä ja hävittämisestä ja siitä, miten voit pidentää Duracell-paristojen käyttöikää.

LISÄTIETOJA
Duracellin Ion Core - teknologia

PARISTOT PÄIVITTÄISIIN TARPEISIIN

Harkitsetko siirtymistä ladattaviin paristoihin? Tiesitkö, että ladattavat Duracell-paristot, joissa on käytetty Ion Core- tekniikkaa, voidaan ladata satoja kertoja? Duracellin ladattavat paristot toimivat kaikissa laitteissa, ja Duracellin latureiden avulla voit ladata ne koska tahansa ja välttyä ikäviltä yllätyksiltä.

LISÄTIETOJA

Suositellut tuotteet:

Edellinen
Tuotteen arvostelu
4.5/5

Duracell Ultra AA – alkaliparisto

Jopa 100 % enemmän virtaa kaikkiin laitteisiin*

*Pitkäkestoisuus verrattuna pienimpään keskimääräiseen kestoon vuoden 2015 IEC AA -digitaalikameratestin mukaan. Tulokset voivat vaihdella laitteen tai käyttötavan perusteella. (www.iec.ch)

VALITSE PAKKAUSKOKO
Osta Heti
Tuotteen arvostelu
0/5

Recharge Ultra AA – Paristot

paristomme kestävät pisimpään latausta kohti*
*uudelleenladattavat AA-paristot, yhtä latausta kohti samassa laitteessa

VALITSE PAKKAUSKOKO
Osta Heti
Tuotteen arvostelu
0/5

Recharge Ultra AAA – Paristot

TAATTU 5 VUODEN KESTOAIKA*
*Tai 400 uudelleenlatausta, mikä tahansa on etusijalla.

VALITSE PAKKAUSKOKO
Osta Heti
Next