Ole parhaimmillasi – joka päivä

Kauneus
ja hygienia

Kodintekniikka tekee arjesta yhä helpompaa, ja Duracell antaa kestävää tehoa älylaitteille. Sähköisten kauneudenhoito- ja hygienialaitteiden avulla olet aina huoliteltu, ja ne auttavat myös arjen askareissa. Duracell antaa luotettavaa tehoa suosikkilaitteisiisi.

POWERED BY DURACELL

Duracell Ultra Power

PITKÄKESTOISTA TEHOA

Joka-aamuisesta valmistautumisrutiinista voi tulla monimutkainen prosessi, jota luotettava teho voi yksinkertaistaa. Duracellin Ultra Power -paristot tekevät arjesta mukavampaa: ne on suunniteltu erityisesti päivittäisessä käytössä olevia laitteita, kuten sähköhammasharjoja, varten. Duracellin pitkäkestoiset paristot sopivat erinomaisesti henkilövaakoihin, paristokäyttöisiin parranajokoneisiin ja moniin muihin kauneudenhoito- ja hygieniatuotteisiin.

LISÄTIETOJA

Long Life Ion Core™

ENSILUOKKAISTA SUORITUSKYKYÄ PÄIVITTÄISEEN HYGIENIAAN

Ota Duracell Recharge Ultra -paristot osaksi päivittäistä kauneudenhoitoasi: niiden taataan kestävän viiden vuoden tai 400 latauksen ajan. Kokeile kannettavissa laitteissa Duracellin ladattavia paristoja, joissa on käytetty Ion Core™ -tekniikkaa. Ne sopivat erinomaisesti käytettäväksi paristokäyttöisissä hiusleikkureissa, sähköhammasharjoissa ja monissa muissa kannettavissa kauneudenhoito- ja hygienialaitteissa.

LISÄTIETOJA
Lisää päivittäisiin rutiineihisi tehoa

LÖYDÄ ENEMMÄN AIKAA ITSELLE

Kauneudenhoito- ja hygieniarutiini on tärkeä jokaiselle, ja haluamme, että tunnet aina olevasi huoliteltu. Varmojen Duracell-paristojen avulla voit luottaa siihen, ettei päivittäiset rutiinisi keskeydy turhaan. Duracellin pitkäkestoisimpien Ultra Power* -paristojen ansiosta käytät vähemmän aikaa parranajokoneen, henkilövaa’an ja sähköhammasharjan paristojen vaihtamiseen.

*Duracellin keskimäärin pitkäkestoisin AA-alkaliparisto vuoden 2015 IEC-vakiotesteissä

LISÄTIETOJA

Suositellut tuotteet:

Edellinen

Ultra Power AA – Alkaliparistot

Jopa 100% enemmän tehoa* paristossa, jossa on suuritiheyksinen ydin.
*Koskee AA-paristoja verrattuna keskimääräiseen vähimmäiskestoon IEC:n vuoden 2015 digitaalikameratestissä. Tulokset saattavat vaihdella laitteen ja käyttötavan mukaan. (www.iec.ch)

VALITSE PAKKAUSKOKO
Osta Heti

Recharge Ultra AA – Paristot

paristomme kestävät pisimpään latausta kohti*
*uudelleenladattavat AA-paristot, yhtä latausta kohti samassa laitteessa

VALITSE PAKKAUSKOKO
Osta Heti

Plus Power AA – Alkaliparistot

Taattu pitkäkestoinen teho

VALITSE PAKKAUSKOKO
Osta Heti
Next