Duracell-paristot leluihin

Perheen leikkihetket

Duracell on mukana matkalla ensiaskeleista suuriin suunnitelmiin. Duracellin paristot herättävät suosikkilelut henkiin ja tuovat kestävää tehoa lapsuuden leikkeihin ja vanhemmuuden haasteisiin. Kun paristokäyttöinen lelu herää henkiin tai kun kauko-ohjattava helikopteri pysyy ilmassa putoamatta, on selvää, että paristoilla on eroja.

POWERED BY DURACELL

Duracell Ultra Power

KESTÄVÄÄ ILOA PITKÄKESTOISISTA PARISTOISTA

On ihanaa nähdä haltioitunut ilme lapsen kasvoilla. Siksi valintasi on Duracell Ultra Power, Duracellin pitkäkestoisin paristo, jossa on POWERCHECK™*. Tarvitsitpa paristot kauko-ohjattavaan autoon tai videopelin ohjaimeen, Duracell-paristot ovat aina valmiina.

*Duracellin keskimäärin pitkäkestoisin AA-alkaliparisto vuoden 2015 IEC-vakiotesteissä

LISÄTIETOJA

POWERCHECK™

HYVIÄ MUISTOJA LUOMASSA

Yhdessä vietetty aika on lapsille tärkeää. Kun leikitte yhdessä leluilla, joissa on Duracellin POWERCHECK™-ominaisuudella varustetut paristot, voitte keskittyä yhteisten muistojen luomiseen. Ei yllätyksiä eikä ikäviä keskeytyksiä. Vain yhdessäoloa ja iloa perheen kesken.

LISÄTIETOJA
Lelujen turvallisuus

VINKKEJÄ PARISTOKÄYTTÖISTEN LELUJEN KÄYTTÖÖN

Lelujen paristojen on kestettävä pitkään, joten paristot on hyvä säilyttää erikseen, kun ne eivät ole käytössä, ja niiden teho kannattaa tarkistaa säännöllisesti. Kun paristot kestävät pidempään, lelut eivät tuota pettymystä eivätkä paristot lopu kesken.

LISÄTIETOJA

Suositellut tuotteet:

Edellinen

Ultra Power AA – Alkaliparistot

Jopa 100% enemmän tehoa* paristossa, jossa on suuritiheyksinen ydin.
*Koskee AA-paristoja verrattuna keskimääräiseen vähimmäiskestoon IEC:n vuoden 2015 digitaalikameratestissä. Tulokset saattavat vaihdella laitteen ja käyttötavan mukaan. (www.iec.ch)

VALITSE PAKKAUSKOKO
Osta Heti

Recharge Ultra AA – Paristot

paristomme kestävät pisimpään latausta kohti*
*uudelleenladattavat AA-paristot, yhtä latausta kohti samassa laitteessa

VALITSE PAKKAUSKOKO
Osta Heti

Plus Power AA – Alkaliparistot

Taattu pitkäkestoinen teho

VALITSE PAKKAUSKOKO
Osta Heti
Next