Duracell-pariston käyttöikä: pitkäaikaista tehoa!

Terveydestä huolehtiminen

Monet lääkärit ja farmaseutit luottavat Duracelliin, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota pitkäkestoista tehoa sinun laitteillesi. Vähennä huolia valitsemalla itkuhälyttimen tai digitaalisen kuumemittarin paristoksi Duracell. Et tingi perheesi terveydestä, joten mekään emme tingi tuotteidemme laadusta.

POWERED BY DURACELL

Duracellin kuulolaiteparistot

DURACELLIN KUULOLAITEPARISTOJEN AVULLA KUULET JOKA ÄÄNENSÄVYN

Kuulet kaikki keskusteluiden äänensävyt ja jokaisen sanan. Kukaan ei halua jäädä elämän hienoista hetkistä paitsi. Tämä motivoi Duracellia luomaan luotettavia, pitkäkestoisia ja elohopeattomia kuulolaiteparistoja. Erikoispitkien EasyTab-liuskojen ansiosta Duracellin kuulolaiteparistot ovat helppoja käsitellä, vaihtaa ja poistaa. Duracellin kevyt ja silti vahva suojapakkaus suojaa paristoja, ja pakkauksen avaaminen ja käsittely on helppoa. Duracellin värikoodatun järjestelmän ansiosta on erittäin helppo valita laitteeseen sopiva kuulolaitepariston koko. Saatavilla olevat koot: 10, 13 ja 312.

LISÄTIETOJA

Duralock

TEHO SÄILYY JOPA NELJÄN VUODEN AJAN

Tiesitkö, että useimmat paristot tyhjentyvät itsestään, vaikka ne eivät olisi käytössä? Kemialliset reaktiot käyttävät aktiiviset ainesosat loppuun, mikä vähentää saatavilla olevaa tehoa. Siksi valintasi on Duracell-kuulolaiteparisto, jossa käytetään tehoa suojaavaa Duralock-tekniikkaa, jonka ansiosta tuotteella on neljän vuoden takuu huoneenlämmössä säilytettynä.

LISÄTIETOJA
Tehoa kaikkiin elämänvaiheisiin

TERVE, HUOLETON ARKI

Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä enemmän huomaamme tarvitsevamme laitteita, jotka seuraavat terveyttämme. Duracell on luotettava valinta verensokeri- tai sykemittarin paristoksi. Käyttämällä Duracell-paristoja lääkinnällisissä laitteissa voit lopettaa murehtimasta jatkuvasta huonolaatuisten paristojen vaihdosta.

LISÄTIETOJA

Suositellut tuotteet:

Edellinen
Tuotteen arvostelu
4.5/5

Duracell Ultra AA – alkaliparisto

Jopa 100 % enemmän virtaa kaikkiin laitteisiin*

*Pitkäkestoisuus verrattuna pienimpään keskimääräiseen kestoon vuoden 2015 IEC AA -digitaalikameratestin mukaan. Tulokset voivat vaihdella laitteen tai käyttötavan perusteella. (www.iec.ch)

VALITSE PAKKAUSKOKO
Osta Heti
Tuotteen arvostelu
0/5

Kuulolaiteparistot – 10

Pitkäkestoisten kuulolaiteparistojen avulla kuulet joka hetken

VALITSE PAKKAUSKOKO
Osta Heti
Tuotteen arvostelu
5/5

Duracell Specialty 2032 -litiumkolikkoparistot 3V

Duracell 2032 -litiumkolikkoparistot – jopa 50 % enemmän tehoa*

*vs Key Fob IEC-standarditestin keskimääräinen vähimmäiskesto CR2032-litiumkolikkoparistoille. Tulokset saattavat vaihdella laitteen ja käyttötavan mukaan

VALITSE PAKKAUSKOKO
Osta Heti
Next