Tehoa kaikenikäisille tutkimusmatkailijoille

Ulkoilu ja retkeily

Sinä ja perheesi voitte luottaa Duracellin tehoon kaikilla retkillä. Duracellin kannettavan puhelimen laturin avulla voit pitää yhteyttä läheisiisi matkoilla. Kameran paristot taas auttavat tallentamaan parhaat hetket kuvina. GPS-järjestelmän paristot auttavat sinua pääsemään kotiin turvallisesti.

POWERED BY DURACELL

Duracell Ultra Power

PARISTOT JOKAISEEN SEIKKAILUUN

Kuntoilemme pysyäksemme mukana lasten vauhdissa. Paras valinta on Duracell Ultra Power, Duracellin pitkäkestoisin paristo, jossa on POWERCHECK™*. Voit luottaa sen tehoon niin lenkillä kuin perheen retkillä. Duracellin luotettavien GPS-paristojen ansiosta löydät aina kotiin. Valitse Duracellin valikoimasta paras taskulampun paristo, jonka avulla luontoretkestä tulee seikkailu.

*Duracellin keskimäärin pitkäkestoisin AA-alkaliparisto vuoden 2015 IEC-vakiotesteissä

LISÄTIETOJA

Huolto ja hävittäminen

VASTUULLINEN PARISTOJEN KÄYTTÖ JA HÄVITTÄMINEN

Jätämme luonnon perinnöksi lapsillemme ja lapsenlapsillemme. Duracell haluaa osaltaan suojella ympäristöä. Teemme aktiivisesti töitä yhteistyökumppaniemme kanssa varmistaaksemme, että paristot kierrätetään. Jätä jälkeesi puhdas ympäristö: älä heitä tyhjiä paristoja roskiin. Palauta ne sen sijaan liikkeeseen kierrätettäväksi.

LISÄTIETOJA
Duralock

MUKANA AKTIIVISESSA ARJESSA

Duracell on mukana aina, kun treenaat. Aamulenkillä voit luottaa siihen, että sykemittarin Duracell-paristo ei jätä sinua pulaan. Duralock-tekniikalla varustetut Duracell-paristot säilyvät jopa 10 vuotta toimintakykyisinä ja pitävät hyvinvointirannekkeet toiminnassa, jotta voit huolehtia terveydestäsi ja kunnostasi.

LISÄTIETOJA

Suositellut tuotteet:

Edellinen

Ultra Power AA – Alkaliparistot

Jopa 100% enemmän tehoa* paristossa, jossa on suuritiheyksinen ydin.
*Koskee AA-paristoja verrattuna keskimääräiseen vähimmäiskestoon IEC:n vuoden 2015 digitaalikameratestissä. Tulokset saattavat vaihdella laitteen ja käyttötavan mukaan. (www.iec.ch)

VALITSE PAKKAUSKOKO
Osta Heti

Recharge Ultra AA – Paristot

paristomme kestävät pisimpään latausta kohti*
*uudelleenladattavat AA-paristot, yhtä latausta kohti samassa laitteessa

VALITSE PAKKAUSKOKO
Osta Heti

Plus Power AA – Alkaliparistot

Taattu pitkäkestoinen teho

VALITSE PAKKAUSKOKO
Osta Heti
Next