Työpaikat Duracellilla

Miksi Duracell?

Duracell on markkinaosuudeltaan maailman merkittävin kuluttajaparistoja valmistava yritys ja johtava tehokkaiden alkaliparistojen valmistaja.

Why Duracell?

Joka sekunti myydään keskimäärin 63 Duracell-tuotetta

Why Duracell?

Johtava brändi maailmanlaajuisesti. Duracell-pupu ja kuparin väri yhdistetään automaattisesti paristoihin

Why Duracell?

Duracell on maailman merkittävin paristomerkki, ja maailman suurimmat laitevalmistajat suosittelevat sitä

Duracell Duracell

DURACELL

Duracellissa on voimaa

Duracell on osa Berkshire Hathaway -konsernia. Se on dynaaminen ja monikulttuurinen yritys, joka arvostaa työntekijöissään rehellisyyttä, vastuullisuutta ja positiivista asennetta. Tämän ajattelutavan voimin pyrimme siihen, että Duracellista tulee kiistatta maailman merkittävin kuluttajille suunnattujen paristojen valmistaja.

Työntekijöissä on voimaa (Duracell Champion -edustajat)

Työntekijöidemme tavoite on tehdä Duracellista kuluttajien ensimmäinen valinta, kun nämä valitsevat paristoja tärkeimpiin laitteisiin, ja luoda pitkäkestoista arvoa ja menestystä kumppaneillemme.

Innovaatioissa on voimaa

Innovaatiot ovat keskeinen osa Duracellin tarinaa: yritys on jatkuvasti kehittänyt kilpailijoiden paristoja tiiviimpiä, voimakkaampia, tehokkaampia ja pitkäkestoisempia paristoja.

The New Duracell

Berkshire Hathaway

Ihailluin johtaja

Berkshire Hathaway on 182 miljardin dollarin monikansallinen yritys, jonka pääkonttori on Yhdysvalloissa, Nebraskan osavaltiossa sijaitsevassa Omahan kaupungissa. Yritys tunnetaan karismaattisesta hallituksen puheenjohtajastaan, Warren Buffettista. Aikakauslehti Fortunen mukaan yritys on neljänneksi suurin ja kolmanneksi ihailluin maailmassa.

Pitkän aikavälin suunnitelmat

Berkshire Hathaway toteuttaa pitkän aikavälin liiketoimintasuunnitelmaa ja sijoittaa yrityksiin ja työntekijöihin, jotka muokkaavat omia alojaan. Se on luonut yritysperheen ja tuotemerkkejä, joista kukin menestyy omalla alallaan. Duracell on tämän joukon viimeisin tulokas.

 

Berkshire Hathaway